phone +32 475 79 81 93

Over ons

Sinds 2005 zet Ive De Maegd zijn schouders onder IDsolutions. Met zijn brede technologische knowhow en oog voor technisch detail onderstreept Ive de missie van zijn bedrijf: professionelen en particulieren begeleiden bij diverse vraagstukken rond camerabewaking, toegangscontrole, videofonie, IT en domotica. 

20 jaar technische ervaring op de teller 

Zaakvoerder Ive is IT’er van opleiding en bouwde zijn technische bagage op door meer dan 20 jaar ervaring in het werkveld. WiFi installeren, bewakingscamera’s, toegangscontrole, videofoons: dankzij permanente bijscholingen en productopleidingen houdt hij zijn kennis up-to-date. IDsolutions heeft een sterke en betrouwbare reputatie bij klanten in diverse sectoren zoals studentenresidenties, VME’s, ziekenhuizen, bedrijven, horecazaken, winkels en privéklanten.

IDsolutions: kwaliteit als rode draad

De installatie van hoogtechnologische systemen vraagt om een realistisch plan, een nauwkeurige plaatsing en een klantgerichte service. Drie zaken waar IDsolutions voor bekendstaat! Of het nu gaat om een krachtig WiFi-netwerk of domoticasysteem: onze experts leggen de kwaliteitslat hoog en implementeren duurzame technische systemen die doen wat ze beloven. Vragen of onverwachte issues: IDsolutions is klantgerichtheid en vlot bereikbaar, ook na installatie. 

IDsolutions combineert een sterk technologisch inzicht met een persoonlijke klantenservice en een breed productgamma van A-merken. Onze definitie van vakmanschap!

Jouw technisch vraagstuk bespreken met een IT-expert? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x